-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Bläckfisk plysch ecru

659,00 kr

Låt fantasin flöda med den här mjuka och gosiga ecrubläckfisken! Den här unika plyschkompisen tar dig med på ett undervattensäventyr samtidigt som den ger en touch av skoj och nyckfullhet till alla rum. Den subtila färgen är inte bara perfekt för barn, utan också tillräckligt elegant för att behållas som ett vackert dekorativt föremål. Dess egenskaper inkluderar åtta bläckfiskliknande tentakler, knapriga ögon och supermjuk päls att mysa med. Vare sig det är till dig själv eller någon annan, missa inte att ha den här härliga bläckfisken i ditt liv!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Gör en resa under havet

Dyk ner i en värld av underverk med vår ekrubläckfiskplysch! Den här gosiga följeslagaren är perfekt för barn och vuxna som älskar att utforska havets djup. Oavsett om du letar efter en vän att ta med på nästa strandresa eller ett speciellt föremål att dekorera ett barnrum, hittar du något att älska i detta bläckfiskplysch. Den här charmiga leksaken har 8 ben som är screentryckta i ecrufärgat tyg. Den har bedårande ögon som ger precis rätt mängd visuell karaktär. Är du redo att ge dig ut på äventyr? Kom då och upptäck vad som finns under dina fötter med vår charmiga ecru bläckfiskplysch vid din sida.

En förtjusande mjuk plysch

Här är det senaste tillskottet i plyschakvariet: bläckfiskplysch i ecru! Den här sammetsmjuka havsvarelsen kommer garanterat att bli en favorit bland både barn och vuxna. Tillverkad med noggrann precision ger dess quiltade utsida den en charmig och gosig konsistens, perfekt för att gosa med. Dess ecru nyans kommer att ge ljus och glädje till varje rum du väljer att visa upp den i. För dem som letar efter en rolig present eller bara något som lyser upp ett rum är vår bläckfiskplysch ett utmärkt val. Dess mjukhet garanterar timmar av gos och skoj, medan dess tidlösa utseende gör att du kan lägga till den i din heminredning i många år framöver. Oavsett om du letar efter något unikt för din inredning eller bara behöver en speciell gåva till ditt barns födelsedag, kommer den här trogna bläckfisken inte att svika dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Matériau

Coton

Animaux

Pieuvre

Dimensions

30 x 20 cm