-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Vändbar mini-bläckfisk plysch

249,00 kr

Den här förtjusande vändbara mini-bläckfisken är perfekt för att ge ditt barn en söt och mjuk lekkamrat. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid och hållbar. Plyschan är cirka 20 cm hög och har ljusa, glada färger som garanterat kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Den är också vändbar, vilket innebär att ditt barn kan byta färg på plyschan för att passa sitt humör. Minibläckfisken är fylld med allergivänlig bomull och är säker för spädbarn och barn. Den levereras i en söt och färgglad presentförpackning, vilket gör den till en perfekt gåva för alla tillfällen. Ge ditt barn den här söta och roliga leksaken och gör dem glada!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
4 vändbara minipluggar, presenterade på ett träbord, en blå, en orange, en röd och en svart

Två följeslagare till priset av en!

Den här vändbara mini-bläckfisken är en perfekt present för alla åldrar. Den är tillverkad av en mjuk blandning av bomull och polyester, vilket gör den mycket mjuk och behaglig att röra vid. Färgen är mycket ljus och den har en mjuk, sammetsliknande konsistens. Den har den perfekta storleken för att ligga i handen och är tillräckligt lätt för att barn lätt ska kunna bära runt på den. Den vändbara minibläckfisken har åtta tentakler som är vändbara och kan vändas runt för att skapa olika uttryck. Ögonen är gjorda av små pärlor som ger plyschet ett roligt och charmigt utseende. Den vändbara minibläckfisken är den perfekta följeslagaren för långa vinterkvällar eller för resor. Den kommer att ge glädje och lycka till din familj och dina vänner.

Så gulligt!

Den här förtjusande vändbara minibläckfisken är perfekt för att ge ditt barn en kram. Den är tillverkad av mjuka kvalitetsmaterial, är mycket behaglig att röra vid och kommer att glädja både stora och små. Dessutom är den vändbar, så det finns två olika färger och två olika ansikten. Dess kompakta storlek gör den lätt att ta med sig överallt och dess originella och söta form kommer att förföra barnen. Dess polyesterstoppning gör den mycket motståndskraftig och långvarig. Ge ditt barn detta mjuka, vändbara gosedjur som kommer att underhålla och trösta dem i timmar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Storlek

20cm