-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Färgglad bläckfisk plysch

306,00 kr

Den här gulliga, färgglada bläckfisken är en perfekt present för barn och vuxna. Den är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet, vilket gör den mycket bekväm och hållbar. Plyschens ljusa färg och söta utseende gör den till en fantastisk dekoration för ditt hem eller kontor. Den är cirka 30 cm lång och fylld med dun av hög kvalitet, vilket gör den mycket mjuk och behaglig att röra vid. Tentaklerna är väl utformade och de ljusa ögonen bidrar till dess charm. Plyschan kommer i en snygg förpackning och kan vara en bra present till vänner och familj. Den kommer garanterat att ge mycket glädje och lycka till ditt hem.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
tre uppstoppade bläckfiskdjur, en grön, en orange och en rosa, placerade bredvid varandra

En helt bedårande följeslagare!

Den här gulliga, färgglada bläckfisken är perfekt för att ge bort till ett barn eller en vuxen. Den är mjuk och bekväm, tillverkad av ett mycket mjukt material som är behagligt att röra vid. Plyschens ljusa, livfulla färg ger den ett unikt och attraktivt utseende. Bläckfiskens huvud är välproportionerat och tentaklerna är noggrant sydda och dekorerade med prickar och ränder som framhäver dess skönhet. Plyschet är tillräckligt stort för att hålla i och tillräckligt litet för att lätt kunna bäras med. Detta förtjusande färgglada bläckfiskplysch blir en fantastisk present till någon du älskar och som säkert kommer att uppskatta.

För mjuka kramar!

Den här gulliga, färgglada bläckfisken är en perfekt följeslagare för alla åldrar. Dess mjukhet och konsistens är behaglig att röra vid, vilket gör den till ett bra alternativ för unga och gamla. Den har en mjuk, rund kropp med mjuka, flexibla tentakler som kan lindas runt fingrarna eller halsen. Plyschens livliga färger är ett nöje att titta på och den är prydd med bedårande mönster och dekorationer. Plyschan är tillverkad av mjuka och hållbara material som gör den lätt att ta hand om och rengöra. Den är den perfekta följeslagaren för att gosa och leka med. Ge den till ditt barn så kommer de att ta hand om den i många år framöver.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Storlek

30cm