-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt apa plysch

227,00 kr

Den förtjusande apan är så söt, mjuk och gosig! Hon älskar att leka, äta bananer och ge stora kramar! Med henne kommer du att upptäcka djungelns magiska värld!

Den här plyschapan är så söt och mjuk att du inte kan låta bli att gosa med henne. Den här leksaken är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är perfekt för barn i alla åldrar. Små barn kommer att älska den här bedårande lilla uppstoppade apan.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch med gosedjur Apa Plysch med apa Djur Material: Bomull

Söt apa plysch

Den förtjusande apan är alltid i form! Hon springer, skrattar och leker hela tiden! Hon gillar också att ta en tupplur i träden då och då! Den här bedårande apanplyschan är tillverkad av mjukt plysch, perfekt för kramar och kyssar. Hon är noggrant detaljerad, med sin bruna päls och sina ljusa svarta ögon är hon omöjlig att motstå! Hennes perfekta storlek gör henne idealisk för både barn och vuxna, hon kommer garanterat att sätta ett leende på allas läppar.

Energigivande med din favoritapp

Apan är kärleksfull, intelligent, nyfiken och mycket social och är en idealisk följeslagare. Den är växtätare och har en mycket kraftfull energi! Så om du gillar att springa, hoppa och snurra hela dagen är apan något för dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

30cm