-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Liten plysch apa

227,00 kr

Presentera ditt barn för vår plyschade apa! Det mjuka bomullsdjuret på det här gosedjuret är perfekt för att gosa med. Små barn älskar att leka med honom eller ta med honom på resor av alla slag.

Den lilla plyschapan är en förtjusande följeslagare för barn. Den är mjuk och gosig och dess päls är silkeslen att röra vid. Barn älskar att leka med den och ta den med sig överallt. Den är lätt att rengöra och ta hand om och är en stor källa till tröst för barn som är mörkrädda eller ängsliga.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Liten brun apa plysch på rosa bakgrund

Ett mycket sött uttryck!

Den här apan är redo för allt, med sitt söta uttryck och sin bomullsmjuka päls kan du inte annat än bli kär. Den här lilla apan är liten och söt och perfekt för barn och djurälskare! Tillverkad av mjukt plyschmaterial kommer den garanterat att få alla att bli förälskade. De ljusa ögonen, den lockiga svansen och de bedårande små apornas ansiktsuttryck är att dö för!

Den perfekta idén för alla tillfällen!

Oavsett om du vill ge bort en gåva eller hitta något att hålla barnen sysselsatta med under timmarna hemma, är den här plyschan precis vad de letar efter!
Liten brun apa plysch på rosa bakgrund

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matière

Coton

Produit

Peluche animal

Sexe

Unisexe

Couleur

Marron

Storlek

15cm