-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Kawaii apa plysch med lång lila svans

170,00 kr

Ditt barn kommer att förundras över kawaii-plyschet, en vänlig lila apa med mjuk päls som är redo att ha roligt! Förutom att den är smart är den säkert den snällaste och mest trogna vännen av alla djur… Den här bedårande leksaken är perfekt för att gosa med och kommer snabbt att bli ditt barns nya bästa vän. Den här apan är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och kommer garanterat att ge dig många timmars komfort och nöje. Dess charmiga ansikte och söta design kommer garanterat att få ditt barn att le. Vare sig din lilla leker hemma eller sover är den här apan plysch den perfekta följeslagaren!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En sann vän

Den kawaii apan med lång svans i lila är ett roligt och troget djur som kan följa din lilla unge under hela hans uppväxt. Han kommer att stå vid hans sida som en sann vän! Den här söta och gosiga plyschapan är den perfekta leksaken för din lilla. Dess mjuka och gosiga material är perfekt för att trösta och lugna ditt barn, och dess söta design kommer garanterat att få honom att le.

Energigivande med din favoritapp

Apan är kärleksfull, intelligent, nyfiken och mycket social och är en idealisk följeslagare. Om du gillar att springa, hoppa och snurra hela dagen är apan något för dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Violett

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

60cm