-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Jättelik räv plysch

1.170,00 kr

Den här stora uppstoppade räven är fantastisk. En förtjusande varelse med ett fascinerande ansikte och stora glittrande ögon. Den här stora räven i en fin svart t-shirt kommer att bli en hit hos både unga och gamla.

Den här gosiga plyschräven i naturlig storlek är perfekt för alla som älskar djur eller vill ha ett unikt samtalsobjekt. Den här gigantiska plyschräven mäter cirka 80 cm i längd och kommer garanterat att göra ett bestående intryck. Den är tillverkad av högkvalitativa material och kommer garanterat att bli en favorit i många år framöver.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rymdräv plysch Rymdplysch Material: Bomull

En mjuk plysch

Den här räven har en mjuk päls och en otrolig storlek som gör att du vill krama honom. Denna underbara följeslagare kommer att trösta dig under din ensamma tid. Den gigantiska rävplyschan är en idealisk gåva för barn och vuxna som älskar djur. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket motståndskraftig och långvarig. Plyschet är också mycket mjukt vid beröring, vilket gör det särskilt behagligt att gosa med det. Den är dessutom cirka 80 cm hög, vilket gör den idealisk för stora rävälskare!

Jättestor plysch

Ingen kan förbli likgiltig inför den våg av kärlek och ömhet som kommer från en gigantisk plysch. Den här plyschan kommer att tilltala både unga och gamla. Oavsett om det är en jättebjörn, en stor enhörning eller en enorm val kommer du att bli glad över vår samling av jätteplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Storlek

80cm