-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Marvel Tsum Tsum plyschpaket

1.427,00 kr

Finns det några Marvel-fans i ditt hushåll? Då har vi det perfekta tsum tsum plyschpaketet för dig!

Utnyttja denna unika möjlighet att förvärva fyra Marvel-figurer till ett oslagbart pris!

Med dessa fyra figurer kommer ditt barn att kunna besegra alla faror.

Med Marvel Tsum Tsum Plush Pack får Marvel-fans möjlighet att skaffa en ny samling plyschleksaker av sina favoritsuperhjältar. Det här paketet innehåller ett urval av fyra figurer, bland annat Iron Man, Spider-Man, Captain America och Hulk. Var och en av figurerna är tillverkade av ett mjukt och fluffigt tyg, vilket gör dem perfekta att ta med sig överallt för att gosa med dem. I

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pack Tsum Tsum marvel plysch Disney plysch Fantastic plysch Tsum Tsum plysch Nalle Puh 87aa0330980ddad2f9e66f: 9 cm

Gnista i ögonen

Dessa fyra i ditt barns rum kommer att få dem att vakna upp med glimten i ögat på morgonen! Ditt barns favoritsuperhjältar nu i en tsum tsum-plysch. Marvel Tsum Tsum Plush Pack är ett set med 4 ikoniska Marvel-superhjältespelsdjur. Paketet innehåller Captain America, Iron Man, Hulk och Spiderman. De här plyschleksakerna är perfekta för barn som älskar superhjältar och som vill dekorera sina rum i deras anda. De gosiga leksakerna är mjuka, gosiga och perfekta för barn från 3 år och uppåt.

Miniatyrplysch

Tsum tsum-plyschleksaker är en typ av miniatyrplyschleksaker som passar bättre för spädbarn, men som även kan betraktas som ett samlarobjekt av vuxna, som påminner om barndomens tid.
Disney - Plyschfigurer, 9cm miniplysch, tecknad film, barngåva, samlarfigurer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

9cm

Färg

Mångfärgad

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans