-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt rosa drake i plysch

352,00 kr1.136,00 kr

Upptäck denna fantastiska, söta rosa drakeplysch är bedårande, alla barn kommer att älska den, den här plyschan kan användas som kudde, plysch för dekoration och för att leka, det är vad barn föredrar.

Den söta rosa draken plysch är ett bra val för barn som letar efter en mjuk och gosig plysch. Den här lilla rosa draken är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid. Barnen kommer att älska att leka med den här lilla draken och ta den med sig överallt.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Tryggande och lugnande

Den här söta rosa draken med sin vackra rosa färg ser lugnande ut för barn när de är mest uppspelta. Njut av den här plyschens ömhet och mjukhet när du ger den till ditt barn. Detta söta rosa drakpluder är ett utmärkt val för barn och vuxna som älskar drakar. Den är tillverkad av mjuka och hållbara material, vilket gör den perfekt för daglig användning. Plyschan är också lätt att ta hand om och kräver lite underhåll.

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra dragonplyschdjur med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

40cm, 60cm, 80cm

Färg

Rosa

Matériau

Coton