-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Tvåhuvudig drake plysch

284,00 kr454,00 kr

Upptäck den här otroliga blå tvåhövdade draken i plysch. I mytologin växer två huvuden fram när en drake får huvudet avhugget. Ditt barn kommer att älska det här plyschet för galna fantasy- och äventyrsberättelser.

Njut av vårt fantastiska plysch och gör ditt barn lyckligt med det, han skulle bli väldigt glad.

Oavsett om ditt barn är ett drakfantast eller inte kommer de garanterat att älska denna söta och gosiga tvåhövdade drakplysch! Det är en fantastisk present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen. Så tveka inte att lägga en (eller två!) till din korg idag.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Tvåhuvudig drake plysch Fantastisk drake plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|42cm|48cm

En tvåhövdad drake

Drakar är ofta beskyddare av värdefulla skatter. Om den här draken har två huvuden, vad kan den då vakta? Berätta underbara historier för ditt barn med den här mjuka och fantastiska plyschan. En underbar plysch!

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra drakpluddar med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

0-15 ans

Matériau

Coton

Färg

Blå