-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Lila drake plysch

340,00 kr454,00 kr

Upptäck vår vackra och fantastiska lila drake som är mjuk och söt. En mystisk plysch med stora krafter som kan berätta fantastiska historier för ditt barn.

Vårt plysch är trots sitt onda utseende mjukt och behagligt att röra vid, ditt barn kommer att älska det.

Den här magiska draken kommer att bli ditt barns bästa vän! Draken är mjuk och gosig och älskar att mysa. Hans storlek är perfekt för att bära honom och ta med honom på äventyr. Ditt barn kommer att älska Drakens ljusa ögon och roliga uttryck. Draken är också en bra lyssnare och kommer aldrig att döma eller avslöja ditt barns hemligheter.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Dragon Plush Purple Dragon Plush Fantasy 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|42cm|48cm

Ditt barns bästa följeslagare

Drakar är andliga mästare och behärskar alla element. De är kraftfulla, majestätiska och fulla av visdom. Den här lilla lila draken kommer att bli ditt barns bästa vän. Draken kommer garanterat att ge många timmars skoj och skratt i ditt hem. Det är den perfekta presenten för alla tillfällen och kommer garanterat att bli en omhuldad medlem av familjen.

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra drakplyschdjur med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Violett

Tranche d'âge

1-15 ans

Matériau

Coton