-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Dinosaurie hjärta plysch

397,00 kr

Upptäck den här förtjusande dinosauriehjärtat plysch som älskar barn!

Hon älskar dem av hela sitt hjärta och tar väl hand om dem! Hon leker med dem, får dem att skratta och ger dem stora kramar på kvällen innan hon somnar! Så ta del av den här plyschan för att glädja ditt barn som är ett stort fan av dinosaurievärlden!

Dinosauriehjärtat plysch är perfekt för dinosaurieälskare! Den är tillverkad av mjuk plysch och är sedd med ett rosa hjärta, vilket gör den perfekt för att gosa med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Dinosaurie hjärta plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 33cm

Lev stora äventyr med dem!

Om ditt barn gillar dinosaurier behöver det den här hjärtformade dinosaurieplyschan. Den här plyschan älskar att få nya vänner för livet och ha fantastiska äventyr med dem! En bedårande rosa dinosaurieplysch med ett stort rött hjärta på magen! Den här plysch-Dinosaurien är supermjuk och gosig, vilket gör honom perfekt för kramar och pussar. Den är cirka 30 cm hög och tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket hållbar. Barnen kommer att älska att leka med den här plysch-Dinon och den blir också en fantastisk present vid alla tillfällen!

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

33cm

Matériau

Coton

Färg

Vit