-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Bubble tea haj plysch

340,00 kr

Den här vackra bubble tea shark plyschan är perfekt för barn som älskar hajar! Hon är mjuk och gosig, och hennes broderade ögon ger en touch av nyckfullhet till hennes förtjusande ansikte. Hennes raka svans är perfekt för små händer, och hon kommer garanterat att glädja alla barn som adopterar henne!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch i form av en blå haj som sitter på ett träbord med en liten beigefärgad kruka i händerna

En söt haj

Gillar du bubbelte och hajar? Då är det här plyschet med Bubble Tea-hajen perfekt för dig! Den här förtjusande plyschan har en söt haj som dricker ett läckert bubbelte. Den är så söt och unik att du kommer att vilja ha den med dig överallt! Detta bubbeltea-hajplysch är den perfekta presenten till alla bubbeltea- eller hajälskare i ditt liv. Du är säker på att den kommer att ge dem ett leende på läpparna! Beställ ditt bubbeltea-hajplysch idag!

Uttryck din personlighet

Letar du efter ett roligt och unikt sätt att visa ditt stöd för detta djurs kraft? Kolla in vår Bubble Tea hajplysch! Den här coola leksaken är ett bra sätt att uttrycka din personlighet, och den är också ett bra samtalsämne. Bubble Tea shark plush är perfekt för alla som älskar hajar eller bubbelte (eller båda!). Den är mjuk och gosig, vilket gör den till en fantastisk kramkompis.
Plysch i form av en blå haj som sitter på ett träbord med en liten beigefärgad kruka i händerna

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton