-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Judy plysch från Disneyfilmen Zootopia

386,00 kr761,00 kr

Letar du efter en söt, gosig och förtjusande plyschleksak? Titta inte längre än Judy från Disneys Zootopia! Den här plyschan är perfekt för alla som vill ha en gosig följeslagare. Judy är tillverkad av mjuka och slitstarka material och kommer garanterat att bli en succé för både barn och vuxna. Hon är klädd i sin ikoniska polisuniform från filmen och är redo att hjälpa dig att bekämpa brott!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

För riktiga äventyr!

Möt Judy, den kramigaste karaktären i Disneys Zootopia! Den här förtjusande plyschan är tillverkad av supermjukt tyg och bär sin karaktäristiska polisuniform. Judy har den perfekta storleken för att gosa och leka. Oavsett om du är ett fan av den framgångsrika Disneyfilmen eller bara letar efter en ny följeslagare kommer Judy garanterat att förgylla din dag.

En utomordentlig vän!

Disneys Zootopia är ett lyckligt djurrike fyllt av varelser i alla former och storlekar, alla unika på sitt eget sätt. Och Judy Hopps är en mycket speciell kanin! Som Zootopias allra första poliskanin är hon ivrig att bevisa sitt värde i sin däggdjursmetropol. Den här Judy plyschan från filmen fångar hennes bedårande likhet i mjuk, sammetslen päls. Hon är klädd i sin polisuniform, redo att tjäna och skydda invånarna i Zootopia.
96038-9a3066.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche courte