-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Nallebjörn Hårig

568,00 kr1.079,00 kr

Den här vita nallen är innebörden av kärlek i ett objekt! En perfekt gåva att ge på denna speciella dag som kommer att göra din andra hälft lyckligare än någonsin! Vänta inte längre med att köpa dina gåvor för denna dag och vänta! När hon väl får denna nalle kommer hon inte att vilja släppa den !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Hårig nallebjörn Alla hjärtans dag Plysch a7796c561c033735a2eb6c: Beige|Vit

En traditionell gåva

Nallebjörnar är en av de mest traditionella sakerna att ge på Alla hjärtans dag och det är en gåva som alla älskar, så överraska din älskade på denna speciella dag!
Den här pälsiga nallen är helt enkelt bedårande! Med sin mjuka och silkeslena päls är det omöjligt att motstå dess charm. Han är perfekt att gosa med och kommer att bli ditt barns bästa vän. Hans imponerande storlek gör honom unik och han kommer garanterat att göra intryck. Barnen kommer att älska att leka med honom och somna med honom i famnen.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en av årets viktigaste dagar när det gäller kärlek. Det finns inget bättre än att ge ditt livs kärlek en nallebjörn för att visa hur mycket du älskar dem. Nallebjörnar är ett utmärkt sätt att visa sina känslor.

Tvålrosor presentförpackning med söt nallebjörn Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Pink|Red

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Beige, Vit

Storlek

50cm, 70cm

Tranche d'âge

< 5ans

Matériau

Coton