-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Disney Stitch och Angel plyschbröllop

1.022,00 kr

Vad sägs om att fria till ditt livs kärlek på Alla hjärtans dag? Vi hjälper dig! Med denna Disney Stitch and Angel bröllopsplysch kan du överraska din partner och fria till honom/henne med dessa två plyschdjur och vigselringen! Det blir ett oförglömligt ögonblick på en mycket viktig dag för alla par.

Vi påminner om att denna artikel inte levereras i en låda

Endast 2 kvar i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Disney Stitch and Angel Wedding Plush a7796c561c033735a2eb6c: Blå|rosa

Ett par utomjordiska experiment

Stitch och Angel är ett par utomjordiska experiment från Lilo and Stitch-serien. De här två är supersöta och kan vara den perfekta presenten till ditt livs kärlek på Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en av årets viktigaste dagar när det gäller kärlek. Det finns inget bättre än att ge ditt livs kärlek en nallebjörn för att visa hur mycket du älskar dem. Nallebjörnar är ett utmärkt sätt att visa sina känslor.
Tvålrosor presentförpackning med söt nallebjörn Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Pink|Red

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Blå, Rosa

Storlek

30 cm

Matériau

Coton