-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Brun nallebjörn Kärlek

227,00 kr397,00 kr

Här är den bruna teddybjörnen Love, som är bedårande! Den älskar att bli erbjuden den 14 februari och följa med dig i det stressiga ögonblicket när du förklarar din kärlek! Ta ditt mod i båda händerna och ge denna gåva för att äntligen förklara din kärlek!

Ge ditt barn en brun Love-björn och gör dem lyckliga! Den här nallen är mjuk och gosig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för att gosa med. Den är också lätt att rengöra, vilket gör den till en perfekt leksak för barn. Dess söta plysch är mjuk att röra vid och dess ansiktsuttryck kommer garanterat att få ditt barn att le. Den är tillverkad av högkvalitativa material och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Brun kärleksbjörn plysch Alla hjärtans dag 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|50cm|60cm

Brun nallebjörn Kärlek

Love brown teddybjörn är så söt! Den kan ges i present och sedan mysas i famnen på din älskade varje kväll, som kommer att tänka på dig när de somnar!

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe