-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Söt Squirtle Pokemon

249,00 kr

Den här plyschan är en vacker blå sköldpadda med vattenkrafter, och alla fans av den tecknade serien känner till den gosiga sköldpaddan som kan få vem som helst att bli förälskad. Den här plyschan är precis vad ditt barn vill ha och ni kommer båda att ha en oförglömlig tid tillsammans!

Squirtle plysch är en liten och söt sköldpaddaplysch. Den är tillverkad av mjuka och gosiga material, vilket gör den perfekt att gosa med. Hon är cirka 20 cm lång och sitter upprätt, vilket ger henne ett bedårande utseende. Hennes ögon är broderade i glänsande svart och hon har en liten svart mun.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt Carapuce Plysch Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Vattenstrålar

Sköldpansaret har ett mjukt skal vid födseln, men det hårdnar med tiden och används för att skydda sig mot faror och för att avfyra sina vattenstrålar. Det här pokemonplustret är för gulligt och perfekt för alla barn.
Squirtle plysch är en mycket söt plysch från Pokémon-serien. Hon är cirka 20 cm hög och har en mjuk och fluffig kropp. Hennes ögon är broderade i glänsande svart och hennes mörkgröna skal är matt.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle ? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Färg

Blå

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 8 ans