-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Svart husky plyschhund

249,00 kr

Här är den svarta Husky plyschhunden, plyschhunden som älskar att ge sig ut på äventyr i snön! Hon älskar de mycket kalla temperaturerna på Nordpolen och att gå på promenader med sina vänner! Ge dig ut på ett äventyr med honom!

23 cm hög huskyplysch med svart och vit päls. Hans päls är mjuk, silkeslen och behaglig att röra vid. Den här plyschan är perfekt för barn eftersom den är allergivänlig. Den är också mycket hållbar och spricker inte lätt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Svart husky plysch hund plysch Djurplysch Åldersintervall: > 3 år

Husky hund plysch svart

Den svarta Husky plyschhunden är så söt! Hon är busig med sitt lilla ansikte, älskar att ge pussar och stora kramar till barn! Den här extra stora husky plyschhunden är mjuk, realistisk och attraktiv för alla husky hundälskare. Tillverkad av högkvalitativa material, hållbar, mjuk och behaglig att röra vid. Med långa ben och morrhår täckta av plysch är denna svarta plyschhusky en fantastisk möbelkompis. Han har ljusbruna ögon och en nedåtriktad svans. Den här husky plyschbulldoggen är allt du behöver för ett bekymmersfritt husdjur. Han är cirka 33 cm lång och har en supermjuk päls. Huskys utmärkande egenskaper är perfekta och gör den här produkten mer tilltalande. Det är ett utmärkt val för en sovrumsdekoration eller som födelsedags-, jubileums- eller julklapp till en älskad person.

människans bästa vän

De är utan tvekan våra bästa vänner, dessa fyrbenta varelser som alltid är redo att leka och gosa. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Hundar är lojala följeslagare och pålitliga beskyddare som älskar sina ägare villkorslöst. Upptäck alla våra plyschleksaker med bilden av din favoritkamrat.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Storlek

23cm